Permanente make-up

Permanente make-up
Altijd de perfecte look
Permanente make-up
Altijd de perfecte look

De vele voordelen van permanente make-up

Elke dag verzorgd voor de dag komen, zonder uren voor de spiegel te hoeven staan. Het kan écht. Met de verschillende permanente make-up behandelingen in onze salon zijn uitgelopen eyeliner, ongelijke wings en getekende wenkbrauwen verleden tijd.

Met uiterste precisie brengen onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten de permanente make-up (PMU) aan. En omdat onze beautysalon is goedgekeurd door de GGD kan je er ook vanuit gaan dat alle permanente make-up vakkundig en hygiënisch gezet wordt. Als de PMU na 2 tot 4 jaar vervaagd of niet meer naar wens is, werken we dit graag voor je bij. Bel, mail of plan een afspraak bij ons in voor meer informatie.

Wenkbrauwen

Met onze microblading (hairstroke) techniek worden jouw wenkbrauwen op een natuurlijke manier op- een aangevuld met fijne pigmenten die we met een ultradunne naald aanbrengen. Zo heb jij de komende 1 tot 2 jaar de perfecte volle wenkbrauwen.

Eyeliner

Tijdens het intakegesprek kijken we welke kleur en vorm eyeliner het beste bij jou past. Wanneer jij helemaal tevreden bent, begint onze gecertificeerde schoonheidsspecialiste met het aanbrengen van de permanente make-up eyeliner.

Voorbeelden permanente make-up

Bekijk voor en na foto’s van tevreden klanten:

Gerelateerde artikelen